ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aarle-Rixtel - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Drunen tot Huisseling en van Riethoven tot Wagenberg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Canberra, Van Houtenstraat of Prinses Margrietplein in Drunen of op de Bulk, Haverland of Grotestraat in Huisseling, of op de Volmolen, Kapelstraat of Eikestraat in Riethoven, of op de Brandestraat, Hofstad of Brouwerijstraat in Wagenberg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Katwijk NB tot Reusel en van Fijnaart tot Esbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nielt, Mariagaarde of Everdineweerd in Katwijk NB of op de Bakkerstraat, Molenstraat of Lage Mierdsedijk in Reusel, of op de Tweede Kruisweg, Tennislaan of Koperwiekstraat in Fijnaart, of op de Hoogeind, Staphoek of Luikens in Esbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Chaam tot Zevenbergen en van Rijkevoort tot Bakel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Alphensebaan, Goordijkstraat of Oudeweg in Chaam of op de Klaverstraat, Haveneind of Beryl in Zevenbergen, of op de Kapelstraat, Koningsspil of Kampweg in Rijkevoort, of op de Kruibok, Hoogeindsestraat of Hapsedijk in Bakel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Gassel tot Waalre en van Langeweg tot Berlicum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Korte Akker, Graafsedijk of Scheperschaarseweg in Gassel of op de Heikikker, De Frooyen of Phloxlaan in Waalre, of op de Hokkenberg, De Langeweg of Ringweg in Langeweg, of op de Kerkwijk, Coudenborch of Christinastraat in Berlicum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers