ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aartswoud - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Schiphol tot Broek op Langedijk en van Santpoort-Noord tot Lambertschaag worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Octaanplein, Folkstoneweg of Gyroscoopstraat in Schiphol of op de Marinus van Meelweg, Henk Veenendaalweg of Triportweg in Broek op Langedijk, of op de Middelmoot, Hornweg of Papenhorn in Santpoort-Noord, of op de St. Martinstraat, Arubastraat of Velserbroekstraat in Lambertschaag, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Lutjebroek tot Zwanenburg en van De Weere tot Schiphol-Rijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beursplein, Pieter Janszoon Jongstraat of De Evendeel in Lutjebroek of op de Essenlaan, Lijsterbeslaan of Kerspel in Zwanenburg, of op de Venenweg, Nolenslaan of Lijsterbeslaan in De Weere, of op de De Hooge Weere, Oosterboekelweg of 't Blôte Bienepad in Schiphol-Rijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Loosdrecht tot Den Helder en van Petten tot Oosterend worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dirk Smorenberglaan, Spanker of Horndijk in Loosdrecht of op de Kamperfoeliestraat, Polderweg of Kanostraat in Den Helder, of op de Strandslag Panoramaduin, Zuiderhazedwarsdijk of Oostend in Petten, of op de 't Hof, Mulderstraat of Vliestraat in Oosterend, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Schagerbrug tot Driehuis NH en van Wijdenes tot Beinsdorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Handelsweg, Schoolstraat of Provincialeweg in Schagerbrug of op de De Genestetlaan, Albert Verweylaan of Driehuizerkerkweg in Driehuis NH, of op de Blokdijk, 't Wuiver of Sallypad in Wijdenes, of op de Raadhuisstraat, De Wieken of Rietkraag in Beinsdorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers