ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbega - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Abbega tot Achlum en van Akkrum tot Akmarijp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Abbegeasterketting, Twiska of Rige in Abbega of op de H S Sytstrastrjitte, Dorpsstraat of G A van Dalenstraat in Achlum, of op de Sitadel, Feansterdyk of S.P. Hoytemastrjitte in Akkrum, of op de Langedyk, Graverij of Fjildwei in Akmarijp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Oosterbierum tot Slappeterp en van Iens tot Wolvega worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eilân, Haerdawei of Sedyk in Oosterbierum of op de Menamerdyk, De Kastieltsjes of Kleasterdyk in Slappeterp, of op de Bûten de Kom, Van Burmaniawei of Hegenserleane in Iens, of op de Julianaweg, Magnesiumweg of Sprietstraat in Wolvega, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Gaast tot Eastermar en van Ravenswoud tot Hartwerd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Boerestreek, Angterperlaan of Zandlaan in Gaast of op de Waltsje, Robyntsjewei of Boskkamp in Eastermar, of op de Lycklamavaart, Veenwijksweg of Bokslootsweg in Ravenswoud, of op de Middelzeedijk, Kloosterweg of Ridderdijk in Hartwerd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers