ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbekerk - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Ursem tot Heemstede en van Ouderkerk aan de Amstel tot Berkhout worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molendijk, Molenweg of Oosternotweg in Ursem of op de Pieter Aertszlaan, Jos Gemmekeweg of Van 't Hofflaan in Heemstede, of op de Willem van Egmontlaan, Raadhuislaan of Heemraad in Ouderkerk aan de Amstel, of op de Zuidermolendijkweg, De Veenhoop of Reindert Visserstraat in Berkhout, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Velsen-Noord tot Egmond aan Zee en van Hoogwoud tot Lisserbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Velsertraverse, Melklaan of Buitenplaatsplein in Velsen-Noord of op de Prins Bernhardstraat, Agnesplein of Marinestraat in Egmond aan Zee, of op de Adriaen Slickerstraat, Korte Wuiver of Barnsteen in Hoogwoud, of op de Narcissenstraat, Veenwortelstraat of Lisserbroekerweg in Lisserbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Oude Meer tot Heemstede en van Badhoevedorp tot Den Oever worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ten Pol, Ringvaart-Aalsmeerderdijk of Oude Meerweg in Oude Meer of op de Oude Meerweg, Ringvaart-Aalsmeerderdijk of Breguetlaan in Heemstede, of op de Beatrixplantsoen, Overboslaan of Jozef Israëlsplein in Badhoevedorp, of op de Oudheusdenstraat, Rozenstraat of Azaleastraat in Den Oever, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers