ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbekerk - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Benningbroek tot Oudeschild en van Winkel tot Burgerbrug worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkplein, Vergulde Vos of Stationsbuurt in Benningbroek of op de Dijkmanshuizen, Laagwaalderweg of Wijde Steeg in Oudeschild, of op de Bellefleur, P.J. Korverstraat of Dorpsstraat in Winkel, of op de Sterappel, Burgemeester Bakenstraat of Hyacintlaan in Burgerbrug, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Kolhorn tot Wervershoof en van Weteringbrug tot Duivendrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lutjekolhorn, Kolhornerkade of Willem Bestevaerstraat in Kolhorn of op de Knoe, Koggeschuit of Praam in Wervershoof, of op de Markerwaardweg, De Hoek of Floralaan in Weteringbrug, of op de Lisserpad, Lisserweg of Rijksweg A44 in Duivendrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Aartswoud tot Stompetoren en van Broek op Langedijk tot Blokker worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bongerd, Braakweg of Zuiderzeestraat in Aartswoud of op de Droogmakerij, Schermerplein of Beemd in Stompetoren, of op de Droogmakerij, Weide of Hornweg in Broek op Langedijk, of op de Weide Heijning, Broekerplein of Wytemastraat in Blokker, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers