ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbekerk - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Opmeer tot Slootdorp en van Schermerhorn tot Oterleek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pade, Breestraat of De Veken in Opmeer of op de Koningin Wilhelminaweg, Juffrouw van Harlingenhof of Dr. Harm Smeengestraat in Slootdorp, of op de Schagerweg, Kerkstraat of Schoolstraat in Schermerhorn, of op de Gert de Reuspad, Oosterweidestraat of Westmijzerdijk in Oterleek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Huizen tot Schiphol-Rijk en van Wormer tot Kudelstaart worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Witbol, Impala of Aalberselaan in Huizen of op de Fokkerweg, Beechavenue of Rijkerdreef in Schiphol-Rijk, of op de Anchoragelaan, Airbuslaan of Koolhovenlaan in Wormer, of op de Wim van de Kappellehof, Watermuntstraat of Koningsbergen in Kudelstaart, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Aerdenhout tot Akersloot en van Ursem tot Opperdoes worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bentveldsweg, De Waal Malefijtlaan of Hoplaan in Aerdenhout of op de Pinksterbloempad, De Hoge Belte of Beatrixlaan in Akersloot, of op de Zuidgouw, Kerkweg of Peerdekoper in Ursem, of op de Sportlaan, Nieuweweg of De Kaag in Opperdoes, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Westbeemster tot Broek op Langedijk en van Julianadorp tot Scharwoude worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Volgerweg, Hobrederweg of Torenstraat in Westbeemster of op de Tjalk, Dijkweg of Lange stuk in Broek op Langedijk, of op de Ooghduyne, Buntgras of Prins Clauslaan in Julianadorp, of op de T.van der Meerstraat, Stationsweg of Provincialeweg in Scharwoude, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers