ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbenbroek - Bodembedekkers

BODEMBEDEKKENDE VASTE PLANTEN EN HEESTERS

Vaste VASTE PLANTENbodembedekker als hebben een belangrijke functie in de tuin. 

Ze kunnen bladhoudend zijn waardoor de tuin het gehele jaar door groen is of ze hebben als doel het onderhoud te verminderen, waar bodembedekkers groeien groeit geen onkruid.

Van Pernis Rotterdam tot Schoonhoven en van Hendrik-Ido-Ambacht tot Hoogblokland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burgemeester Verduynstraat, Slotsedijk of Sagiusstraat in Pernis Rotterdam of op de Zellingstraat, Zevensterrenpad of Schalekampplein in Schoonhoven, of op de De Montignylaan, Tiendweg of Marconiplein in Hendrik-Ido-Ambacht, of op de Molenstraat, Albrecht Beijlinggracht of Plateelplaats in Hoogblokland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Vinca minor

Enkele zeer goede en populaire groenblijvende bodembedekkers zijn de Hedera helix Hibernica (de klimop ), de Pachysandra terminalis “Green Carpet” (schaduwkruid), Cotoneaster dammeri (dwergmispel), Euonymus fortunei Emerald Gaiety of de Euonymus fortunei Emerald Gold, Vinca minor (maagdenpalm), Waldsteinia ternata en de Lonicera nitida Maigrun zijn enkele veel verkochte soorten die we in vele tuinen terug zien.

Waldsteinia

De wintergroene bodembedekker zijn er in vele soorten, ze zijn vaak onderhoudsarm, overal toepasbaar en jaarrond te planten.

Door de grond te bedekken met een “kruipplant” zorgen we er voor dat de tuin er altijd netjes uitziet en dat het tuinonderhoud verminderd.

bodembedekkers zijn in het algemeen winterhard en staan er om bekend dat het sterke planten zijn, je hebt soorten die groeien op vochtige of droge bodem en ze kunnen in de zon, halfschaduw of schaduw staan. Voor iedere plek is er wel een bodembedekker .

Van Woerdense Verlaat tot Barendrecht en van Stellendam tot Oud-Beijerland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Amstelkade, Merelstraat of Leeuwerikstraat in Woerdense Verlaat of op de Van Beethovensingel, Schokker of De Zeeg in Barendrecht, of op de Zuiderdiepstraatweg, Johan Frisopad of Bosschieterstraat in Stellendam, of op de Amaliapad, Oranjestraat of Zuidzeedijk in Oud-Beijerland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Geranium Rozanne

Enkele bladverliezende bodembedekkers zijn vaak polvormend maar hierdoor zeker een waardevolle toevoeging aan de tuin, Pennisetum alopecuroides Hameln (lampenpoetsersgras), Rosa The Fairy, Liriope muscari (leliegras), Alchemilla mollis (vrouwenmantel), Geranium Rozanne, Geranium cantabrigiense St Ola, Hypericum calycinum (hertshooi), Nepeta Senior (kattekruid), dit zijn enkele veel gebruikte vaste planten die we in de tuinen tegenkomen en die ook nog eens een mooie bloei hebben.

Meest verkochte soorten zijn de lang paarsblauw bloeiende Geranium Rozanne, de mooie geel groen blijvende Euonymus fortunei Emerald Gold, de makkelijke wintergroene Lonicera nitida Maigrun en de populaire grassoort Pennisetum alopecuroides Hameln.

Van Papendrecht tot Kaag en van Pernis Rotterdam tot Hoogmade worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kievitsbloemstraat, Oostkil of Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht of op de Hoekstuk, Beatrixlaan of Margrietlaan in Kaag, of op de Lekkerkerkstraat, Leendert Braatpad of Pastoriedijk in Pernis Rotterdam, of op de Uiterdijk, Werfdijk of Arie den Arendplein in Hoogmade, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers