ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbenbroek - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Abbenbroek tot Achthuizen en van Alblasserdam tot Alphen aan den Rijn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkplein, De Kreek of Haasdijk in Abbenbroek of op de Lesje, Bloksedijk of Schaapsweg in Achthuizen, of op de Blokseweg, Veldzicht of Bloksedijk in Alblasserdam, of op de Lelsstraat, Werfstraat of Vechtstraat in Alphen aan den Rijn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van De Lier tot Heenvliet en van Koudekerk aan den Rijn tot Europoort Rotterdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Alicante, Druivenserre of Burgemeester vd Goeslaan in De Lier of op de Zwaluw, Schietraam of Anemoon in Heenvliet, of op de Wethouder Gelderlandlaan, Wieldijk of Elias Helmpad in Koudekerk aan den Rijn, of op de van Duyvenvoordeweg, Zuijthoeck of De Bras in Europoort Rotterdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Middelharnis tot Rozenburg en van Bleiswijk tot Leidschendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Soldatenplein, Middelweg of Dirk Bosstraat in Middelharnis of op de Visserstraat, Anna Blamanpad of Gedempt Kanaal in Rozenburg, of op de Ruygeplaat, De Plataan of IJsselpad in Bleiswijk, of op de Futenstraat, 2e Tochtweg of Peppeldreef in Leidschendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers