ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbenbroek - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Den Hoorn tot Ooltgensplaat en van Pernis Rotterdam tot Heinenoord worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Sterappel, Hoog Harnas of Lookwatering in Den Hoorn of op de Buitendijk, Nieuwstraat of Waardersweg in Ooltgensplaat, of op de Tuinstraat, Maximaplein of Brandewijnstraat in Pernis Rotterdam, of op de Eibergenstraat, Van Drielpad of Pernisseplein in Heinenoord, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Schiedam tot Alphen aan den Rijn en van Krimpen aan de Lek tot Krimpen aan den IJssel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Overschieseweg, Nieuwlandplein of Nijhoffplein in Schiedam of op de Sterkenburg, Renaissancelaan of Wilhelmina Druckerstraat in Alphen aan den Rijn, of op de Gerard Doustraat, Florastraat of Hogerzeil in Krimpen aan de Lek, of op de Roemer Visscherstraat, Merwestraat of Hogerzeil in Krimpen aan den IJssel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Boskoop tot Hellevoetsluis en van Lisse tot Rotterdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Aardbeienpad, Akkerpad of Kweepeer in Boskoop of op de Berkenweg, Pippeling of Sportlaan in Hellevoetsluis, of op de Jan Geelstraat, Tenellalaan of Hoofdwachtstraat in Lisse, of op de Jozef Israëlsstraat, Finnjolstraat of van Linschotenstraat in Rotterdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers