ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbenbroek - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Delft tot Middelharnis en van Rotterdam-Albrandswaard tot Den Hoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vijver Zuid, Dirklangendwarsstraat of Zwanenpad in Delft of op de Louis Bouwmeesterplein, Nieuwepad of Watergatseweg in Middelharnis, of op de Oostmoerse Scheidweg, Anne Franklaan of Buitenring in Rotterdam-Albrandswaard, of op de Willem Barentszstraat, Vasco da Gamastraat of Vasco da Gamastraat in Den Hoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Stad aan 't Haringvliet tot Heinenoord en van Ouddorp tot Sliedrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Brienenpolderdijk, Jan van Halfwassenaerstraat of Achterdijk in Stad aan 't Haringvliet of op de Aleijd van Puttenstraat, Brienenpolderdijk of Watergatseweg in Heinenoord, of op de Dorstkast, Blankert of Boonsweg in Ouddorp, of op de Strandweg, Groeneweg of Geleedststraat in Sliedrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Spijkenisse tot Melissant en van Nootdorp tot Ammerstol worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jan Steenstraat, Thorbeckelaan of Maria Rutgers-Hoitsemastraat in Spijkenisse of op de Hysopdonk, Corry Vonkplantsoen of Bohrweg in Melissant, of op de Lariks, Noorddijk of Tweede Weg in Nootdorp, of op de Beatrixlaan, Achterweg of Fabiusstraat in Ammerstol, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers