ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbenbroek - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Driebruggen tot Rhoon en van Kinderdijk tot Botlek Rotterdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Laageind, Beukenlaan of Moerbeihof in Driebruggen of op de Burgemeester Doormanstraat, Laageind of Koningspage in Rhoon, of op de Hofnar, Hooge Hof of Valkenier in Kinderdijk, of op de Nederwaard, Christineweg of Puntweg in Botlek Rotterdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Oud-Beijerland tot Rijswijk en van Krimpen aan den IJssel tot Woubrugge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ranonkelstraat, S. Goudswaardstraat of Ossenbil in Oud-Beijerland of op de Prins Bernhardstraat, Albert Schweitzererf of Alexander Flemingstraat in Rijswijk, of op de Einsteinlaan, Van Benthemlaan of Mauritslaan in Krimpen aan den IJssel, of op de De Twee Sluizen, Tennispad of Kruisboog in Woubrugge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Vondelingenplaat Rotterdam tot Delft en van Oud Ade tot Langerak worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tankweg, Propaanweg of Tankhoofd in Vondelingenplaat Rotterdam of op de Rijksweg A4, Vondelingenplaat of Butaanweg in Delft, of op de Fabrieksstraat, Togostraat of Sumatrastraat in Oud Ade, of op de Zwarteweg, Abdij van Rijnsburglaan of Schoolplein in Langerak, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Warmond tot 's-Gravenhage en van Berkenwoude tot Zuid-Beijerland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burgemeester Ketelaarstraat, Hyacintenlaan of Schippersdam in Warmond of op de Rhijnvis Feithlaan, Prinsestraat of Jonathanstraat in 's-Gravenhage, of op de Theems, Nieuweweg of Forellendaal in Berkenwoude, of op de Schenkel, Oude Weteringpad of Berkenhof in Zuid-Beijerland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers