ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbenes - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Abbenes tot Aerdenhout en van Akersloot tot Alkmaar worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Van Voorstlaan, Lisserweg of Van Tolstraat in Abbenes of op de Tonnekamp, Kalverlaantje of Langerak in Aerdenhout, of op de De Waal Malefijtlaan, Verbenalaan of Van Vollenhovenlaan in Akersloot, of op de Boekelermeerweg, De Kwekerij of Boekel in Alkmaar, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Zwaagdijk-West tot Hilversum en van Aalsmeerderbrug tot 't Zand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Balkweiterhoek, Hoornseweg of Rijweg in Zwaagdijk-West of op de Zwarteweg, Ludgeruslaan of Weg op de Egelshoek in Hilversum, of op de Molenweg, Boeingavenue of Aalsmeerderdijk in Aalsmeerderbrug, of op de Boeingavenue, Aalsmeerderdijk of Molenpad in 't Zand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Kudelstaart tot Boesingheliede en van Edam tot Zaandam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Daltonstraat, Dotterbloemweg of Rechtsbuitenstraat in Kudelstaart of op de Schipholweg, IJweg of Rijksweg A5 pad in Boesingheliede, of op de Spuistraat, Dwars Jonkerlaantje of Hoogstraat in Edam, of op de De Kwakels, Roerdompweg of Musical in Zaandam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers