ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abbenes - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Burgerveen tot Spijkerboor en van Broek in Waterland tot West-Graftdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Ruigehoek, Rijksweg A4 of Oude Venneperweg in Burgerveen of op de Oudelandsdijk, Starnmeerdijk of Kanaaldijk in Spijkerboor, of op de Hellingbrug, Salonrijtuigstraat of Noordsche Bosch in Broek in Waterland, of op de Pieter Pieterzoon Kroonstraat, De Moor of Burgemeester Dalenbergstraat in West-Graftdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Barsingerhorn tot Sint Maarten en van Benningbroek tot Warder worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de J.J. Wernerstraat, Burgemeester A. Wiedijkstraat of Kanaalweg in Barsingerhorn of op de Weidestraat, Pompsloot of Wadweg in Sint Maarten, of op de Terpweg, Esdoornplantsoen of Lijsterbesweg in Benningbroek, of op de Parallelweg, Sportparklaan of Lijsterbesweg in Warder, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Anna Paulowna tot Hem en van Hilversum tot Castricum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Verwachting, Saffier of Zuster Siffelslaan in Anna Paulowna of op de Het jaagpad, Spoorsingel of Ruysdaellaan in Hem, of op de De Blauwe Lely, Torenweg of Veilingstraat in Hilversum, of op de Schoollaan, Hertog Hendriklaan of Hoflaan in Castricum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Driehuizen tot Purmer en van Wieringerwerf tot Schagen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Arisdijk, Visweg of Oudelandsdijk in Driehuizen of op de Edammerweg, Monnickendammerweg of Oosterweg E in Purmer, of op de Wanmolen, Noorderkwelweg of Medemblikkerweg in Wieringerwerf, of op de Doornenhof, Kerkepad of Irenestraat in Schagen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers