ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abcoude - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Abcoude tot Achterveld en van Ameide tot Amerongen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Botshol, van Gortellaan of Blomswaard in Abcoude of op de Kerkstraat, Polderweg of Velterslaan in Achterveld, of op de Hazendam, Klettersteeg of Esveld in Ameide, of op de Burgemeester Wesselsplein, Mandenmakersstraat of Meidoornlaan in Amerongen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Amerongen tot Zijderveld en van Wijk bij Duurstede tot Montfoort worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bestegoed, Pr Christinastraat of van Reede Ginckellaan in Amerongen of op de Santcamp, Sidewendervelt of Provincialeweg in Zijderveld, of op de Santcamp, Diefdijk of Bickelenberg in Wijk bij Duurstede, of op de Veilingklok, Juno of Singel A in Montfoort, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Snelrewaard tot Zeist en van Vleuten tot Hooglanderveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zuid-Linschoterzandweg, Waardsedijk of Laan van Snelrewaard in Snelrewaard of op de Homeruslaan, Sumatralaan of Prinses Maximalaan in Zeist, of op de Haarpad, Sara de Bronóvohaghe of Weegbreeweg in Vleuten, of op de Pijnenburg, Strandboulevard of Paddenstoelenlaan in Hooglanderveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers