ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abcoude - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Groenekan tot Waverveen en van De Bilt tot Schoonrewoerd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Versteeglaan, Oranjelaan of Berkenlaan in Groenekan of op de Waverdijk, 1e Velddwarsweg of Proostdijerdwarsweg in Waverveen, of op de Runnebeek, Torenstraat of Henrica van Erpweg in De Bilt, of op de Kortgerecht, Prinses Amaliastraat of Brinkstraat in Schoonrewoerd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Maarsbergen tot Vreeland en van Kockengen tot Tull en 't Waal worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Griftdijk, Heygraefflaan of Engweg in Maarsbergen of op de Singel, Pomonaweg of Jubileumlaantje in Vreeland, of op de Nigtevechtseweg, Breedstraat of Voorstraat in Kockengen, of op de Korte Kerkweg, Drie Stammenweg of Voorstraat in Tull en 't Waal, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Soesterberg tot Loenersloot en van Stoutenburg tot Nieuwegein worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Aviatik, W. Stuutlaan of Schooldwarsweg in Soesterberg of op de Rijksstraatweg, Slotlaan of Polderweg in Loenersloot, of op de Honthorsterweg, Jaagpad of Vinselaarseweg in Stoutenburg, of op de Wijkerslootweg, Wijnesteijnstraat of Meerminstede in Nieuwegein, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers