ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Abcoude - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Lopik tot Kockengen en van Odijk tot Polsbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Teenschiller, Energieweg of Dirck van Delenlaan in Lopik of op de Krabbescheer, Zwanebloem of Heicop in Kockengen, of op de Schutterskade, Wilgenroos of Voorstraat in Odijk, of op de Vinkenburgweg, Kattedoornpad of Swert in Polsbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Bunnik tot Rhenen en van IJsselstein tot Ameide worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Kamp, Achterom of Burg v d Weijerstraat in Bunnik of op de De Grift, Engelenweide of Gasthuisstraat in Rhenen, of op de Canberrapad, Satellietpad of Oude Utrechtseweg in IJsselstein, of op de Lisdodde, Aaksterveldsesteeg of Voorstraat in Ameide, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Vreeland tot Eemnes en van Leerbroek tot Vleuten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Floris van Boekhorststraat, Kerkplein of Ruiterstraat in Vreeland of op de Herman van Woerdenstraat, Singel of Floris van Boekhorststraat in Eemnes, of op de Rozenbottelberg, Pijpestrootje of Walnootberg in Leerbroek, of op de Raadhuisstraat, Middelkoop of Nieuwe Geer in Vleuten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Breukelen tot Rhenen en van IJsselstein tot Soest worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Portengense Zuwe, Anemoon of Parallelweg in Breukelen of op de 't Heycop, Damastbloem of Anemoon in Rhenen, of op de Groot Dikkenberg, Donderberg of Winterkoning in IJsselstein, of op de Praamplein, Castor of Teenschillerlaan in Soest, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers