ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Achterveld - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Tienhoven aan de Lek tot Amerongen en van Eemdijk tot Houten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hogewaard, Burgemeester Luijendijkplein of Lagewaard in Tienhoven aan de Lek of op de Bessenland, Kerkeland of Majoorsweg in Amerongen, of op de Veldendijkpad, Jaagpad of Noorderweg in Eemdijk, of op de Regentenland, Bladmos of Weegbreehof in Houten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Vinkeveen tot Vreeland en van Eemdijk tot Hoogland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meeuwenlaan, Herenweg of Mijdrechtsedwarsweg in Vinkeveen of op de Maartenplein, Duinkerken of Jubileumlaantje in Vreeland, of op de Boslaan, Kleizuwe of Duinkerken in Eemdijk, of op de Maatweg, Jaagpad of Noorderweg in Hoogland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Zegveld tot Nieuwersluis en van Montfoort tot Odijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Branderpad, De Haak of Broeksloot in Zegveld of op de Dwarsweg, Rondweg of Esdoornlaan in Nieuwersluis, of op de Mijndensedijk, Grachtje of Stationsweg in Montfoort, of op de Westkanaaldijk, Overweer of Jaagpad in Odijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Bunschoten-Spakenburg tot Lopik en van Nieuwegein tot Harmelen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prinses Marijkestraat, Brilduiker of Oosterzate in Bunschoten-Spakenburg of op de Rubenslaan, Teenschiller of Anna van Burenstraat in Lopik, of op de Aert de Gelderhage, Ravensewetering of Gerbensgaarde in Nieuwegein, of op de Kramsvogel, Noordergaard of Christinalaan in Harmelen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers