ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Achthuizen - Bodembedekkers

BODEMBEDEKKENDE VASTE PLANTEN EN HEESTERS

Vaste VASTE PLANTENbodembedekker als hebben een belangrijke functie in de tuin. 

Ze kunnen bladhoudend zijn waardoor de tuin het gehele jaar door groen is of ze hebben als doel het onderhoud te verminderen, waar bodembedekkers groeien groeit geen onkruid.

Van Waarder tot Oostvoorne en van Stad aan 't Haringvliet tot Gouderak worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerverland pad, Bekenes of Prins Clausstraat in Waarder of op de Prins Bernhardstraat, Hof van Waarder of Verlengde Tuurluur in Oostvoorne, of op de Vleerweg, Meidoornhof of Kantelenweg in Stad aan 't Haringvliet, of op de Lorredijk, A. van Bronckhorststraat of Burgemeester Sterkstraat in Gouderak, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Vinca minor

Enkele zeer goede en populaire groenblijvende bodembedekkers zijn de Hedera helix Hibernica (de klimop ), de Pachysandra terminalis “Green Carpet” (schaduwkruid), Cotoneaster dammeri (dwergmispel), Euonymus fortunei Emerald Gaiety of de Euonymus fortunei Emerald Gold, Vinca minor (maagdenpalm), Waldsteinia ternata en de Lonicera nitida Maigrun zijn enkele veel verkochte soorten die we in vele tuinen terug zien.

Waldsteinia

De wintergroene bodembedekker zijn er in vele soorten, ze zijn vaak onderhoudsarm, overal toepasbaar en jaarrond te planten.

Door de grond te bedekken met een “kruipplant” zorgen we er voor dat de tuin er altijd netjes uitziet en dat het tuinonderhoud verminderd.

bodembedekkers zijn in het algemeen winterhard en staan er om bekend dat het sterke planten zijn, je hebt soorten die groeien op vochtige of droge bodem en ze kunnen in de zon, halfschaduw of schaduw staan. Voor iedere plek is er wel een bodembedekker .

Van Hoornaar tot Ouddorp en van Giessenburg tot Bleskensgraaf ca worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Weide, Lutjeswaardsemiddenweg of Hovenierserf in Hoornaar of op de Achter 't Hof, Zouthoek of Klepperstee-Populier in Ouddorp, of op de G.C. schellingerweg, Duinpad 3e Blok of Bernhardweg in Giessenburg, of op de Heideweg, Johan de Kreijstraat of van Delftstraat in Bleskensgraaf ca, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Geranium Rozanne

Enkele bladverliezende bodembedekkers zijn vaak polvormend maar hierdoor zeker een waardevolle toevoeging aan de tuin, Pennisetum alopecuroides Hameln (lampenpoetsersgras), Rosa The Fairy, Liriope muscari (leliegras), Alchemilla mollis (vrouwenmantel), Geranium Rozanne, Geranium cantabrigiense St Ola, Hypericum calycinum (hertshooi), Nepeta Senior (kattekruid), dit zijn enkele veel gebruikte vaste planten die we in de tuinen tegenkomen en die ook nog eens een mooie bloei hebben.

Meest verkochte soorten zijn de lang paarsblauw bloeiende Geranium Rozanne, de mooie geel groen blijvende Euonymus fortunei Emerald Gold, de makkelijke wintergroene Lonicera nitida Maigrun en de populaire grassoort Pennisetum alopecuroides Hameln.

Van Waarder tot Goedereede en van Pijnacker tot Krimpen aan den IJssel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prins Bernhardstraat, Kerverland pad of Hof van Waarder in Waarder of op de Koningin Julianastraat, Verlengde Tuurluur of Prins Mauritslaan in Goedereede, of op de Stellingweg, Markt of Bekaf in Pijnacker, of op de Damweg, Vissersweg of Catharinastraat in Krimpen aan den IJssel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers