ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Achthuizen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Achthuizen tot Alblasserdam en van Alphen aan den Rijn tot Ammerstol worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Achthuizensedijk, Grote Bloksedijk of Lageweg in Achthuizen of op de Nieuwe Bloksedijk, Lesje of Vroonweg in Alblasserdam, of op de Wederik, Van Oldenbarneveltstraat of Boerenpad in Alphen aan den Rijn, of op de Flemingweg, Pelmolen of Moutmolen in Ammerstol, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Oudenhoorn tot Berkel en Rodenrijs en van Oud-Alblas tot Woubrugge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molendijk, Julianastraat of Eeweg in Oudenhoorn of op de Burgemeester Gründemannstraat, Seth Gaaikemastraat of Westerdwars in Berkel en Rodenrijs, of op de Burgemeester Boudet van Damstraat, Heiweg of Veerweg in Oud-Alblas, of op de Beemdweg-west, Prinses Ireneweg of Beemdweg in Woubrugge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Simonshaven tot Hoek van Holland en van Nootdorp tot Heenvliet worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wevelsweg, Oude Veerdam of Dreef in Simonshaven of op de Biertsedijk Oost, Lageweg of Rachelseweg in Hoek van Holland, of op de Bontekoestraat, Kruin of Radmarstraat in Nootdorp, of op de Anthonius de Bruijnhof, Slachthuisweg of Haakweg in Heenvliet, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers