ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Achthuizen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Poeldijk tot Benthuizen en van Tinte tot Berkenwoude worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Backerstraat, Dwarsland of Arckelweg in Poeldijk of op de De Poel, Middenweg of Dr Weitjenslaan in Benthuizen, of op de A. van der Bergweide, Hogeveensepad of Morgenpad in Tinte, of op de Zilverlinde, van der Eijkstraat of de Dam in Berkenwoude, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Nieuwe Wetering tot Lekkerkerk en van Gelderswoude tot Rhoon worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oostveenweg, Noordveenweg of Dwarsweg in Nieuwe Wetering of op de Jan Tomstraat, Zwarte Sternpad of Grastiende in Lekkerkerk, of op de Lange Stoep, Julianastraat of Lorentzweg in Gelderswoude, of op de Gelderswoudseweg, Molenslootpad of Gelderswoudsekerkpad in Rhoon, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Berkel en Rodenrijs tot Warmond en van Reeuwijk tot Nieuwpoort worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Westerwater, Spinel of Pollux in Berkel en Rodenrijs of op de Bernhardstraat, Lakerpolder of Haarlemmertrekvaart in Warmond, of op de Reewal, Bernadottestraat of Bruggenpad in Reeuwijk, of op de Platteweg, Hugo de Grootstraat of Waterdekmos in Nieuwpoort, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Leiden tot Zuidland en van Leiderdorp tot Waddinxveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vederwier, Stan Kentonstraat of Aloëlaan in Leiden of op de Weverslaan, Irenestraat of Koekendorpseweg in Zuidland, of op de Gooischelaan, Jupiterlaan of Prins Bernhardstraat in Leiderdorp, of op de Poortwacht, Hofje van Delfos of Essenlaan in Waddinxveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers