ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Achtmaal - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Achtmaal tot Almkerk en van Alphen tot Andel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Buntweg, Torendreef of Biezen in Achtmaal of op de Buitenkade, Van Limburg Stirumstraat of Vlinderslag in Almkerk, of op de Chaamseweg, Oosterwijksestraat of Dorenbos in Alphen, of op de Bronkhorst, Roem van Altena of Wingerd in Andel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Sint Agatha tot Erp en van Woensdrecht tot Moerstraten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Liesmortel, Waltersbos of Veerstraat in Sint Agatha of op de Dr. Henrarstraat, Lekerweg of Anky van Grunsvenstraat in Erp, of op de Reimerswaalweg, Wissendijke of Stompe Torenlaan in Woensdrecht, of op de Veenbos, Heivelddreef of Laagweg in Moerstraten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Groeningen tot Macharen en van Berlicum tot Geertruidenberg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Schans, de Wittenberg of Gildenhoed in Groeningen of op de Passtraat, Groeningsedijk of Groeningsestraat in Macharen, of op de Eusselingstraat, Pastoor van Horrikstraat of Odradastraat in Berlicum, of op de De Hopstrepen, De Gavel of De Bleker in Geertruidenberg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers