ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Achtmaal - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Vortum-Mullem tot Wernhout en van Heerle tot Made worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Herselsedijk, Bergkampen of de Pesch in Vortum-Mullem of op de Molenhof, Brembroeken of Klein Vortum in Wernhout, of op de Weduwestraat, Cactusstraat of Spanjaardsdreef in Heerle, of op de Bergsebaan, Kastanjelaan of Lindestraat in Made, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Rijkevoort tot Sint Hubert en van Boekel tot Venhorst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rijkevoortsedijk, Hoekstraat of In het Spiek in Rijkevoort of op de Hoogveld, Spiekweg of Sassekamp in Sint Hubert, of op de Oude Wanroijseweg, Noordelijke Hoefseweg of Zuidelijke Hoefseweg in Boekel, of op de Dennenmark, Meester van Hooffstraat of Daniël de Brouwerstraat in Venhorst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Haghorst tot Zevenbergschen Hoek en van Putte tot Hooge Mierde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prins Bernhardweg, Lage Haghorst of Wijnhovenstraat in Haghorst of op de Oostelijke Randweg, Sporenbergstraat of Geldersedijk in Zevenbergschen Hoek, of op de Heidestraat, GP376 of Molenberg in Putte, of op de Postelpad, De Wildert of Kuilenrode in Hooge Mierde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers