ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Achtmaal - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Eethen tot Velp en van Zeeland tot Hoogerheide worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wijnpeerhoef, Oude Weidesteeg of C.Branderhorststraat in Eethen of op de Iepenlaan, Hans en Grietweg of Hoogveldschezijweg in Velp, of op de Pijlstraat, Graspeel of Manegestraat in Zeeland, of op de Veldzuring, Heihorst of Hellebaardlaan in Hoogerheide, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Eethen tot Neerloon en van Kaatsheuvel tot Hapert worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wijnpeerhoef, Nieuwe Steeg of Wilgenstraat in Eethen of op de De Blauwe Kei, Staaijstraat of Vlierbosstraat in Neerloon, of op de Thomasstraat, Achterste Hil of Astrang in Kaatsheuvel, of op de Weijereind, Pastoriepad of Loonseweg in Hapert, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Gemonde tot Wernhout en van Nuland tot Deurne worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kriekelaar, Veldseweg of De Schoonberg in Gemonde of op de Rietbergen, Loosbergstraat of Cactusstraat in Wernhout, of op de Bendelssteeg, Bendelssteeg of Akkernoot in Nuland, of op de Bendelssteeg, Akkerdravik of Roggeakker in Deurne, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Maren-Kessel tot Steenbergen en van Zeeland tot Veldhoven worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hille Kampkes, Achtmorgenstraat of Nieuweweg in Maren-Kessel of op de Kruislandsedijk, Hoge Bogerd of De Weverij in Steenbergen, of op de Vezelstraat, Munnikhoef of Hellebaardlaan in Zeeland, of op de Heihorst, Voor-Oventje of Heihorst in Veldhoven, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers