ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Acquoy - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Acquoy tot Aerdt en van Afferden tot Alem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Diefdijk, Prinses Beatrixstraat of Prinses Margrietstraat in Acquoy of op de Vlasakkers, Gerstakkers of Gerstakkers in Aerdt, of op de Kerkdam, Maas- en Waalweg of Laarstraat in Afferden, of op de Veerweg, Jan Klingenweg of Leimuidenstraat in Alem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Varik tot Etten en van Lathum tot Balgoij worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dr. D.M. van Londenstraat, Kerkstraat of Dominee Hulstijnstraat in Varik of op de Margrietstraat, Vivaldilaan of Bluemerstraat in Etten, of op de Nieuwgraafseweg, De Horst of IJsvogel in Lathum, of op de Torenstraat, Hoeveweg of Luumpt in Balgoij, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Hernen tot Borculo en van Winterswijk Brinkheurne tot Asch worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Loffertweg, Piekenbroek of Tunnelpad in Hernen of op de Banninkskamp, Ruurloseweg of Prins Willem V straat in Borculo, of op de de Slingeweg, Kottenseweg of Tolhek in Winterswijk Brinkheurne, of op de Over de Weide, Op de Akker of Buitenluststraat in Asch, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers