ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Acquoy - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van De Glind tot Winterswijk Woold en van Rekken tot Zevenaar worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Boshuisweg, Burgstederweg of Havikhorsterpad in De Glind of op de Drenthelweg, Prangeweg of Greversweg in Winterswijk Woold, of op de Lanneversweg, Wolfsweg of Emausweg in Rekken, of op de Grootmaat, Enghuizen of Melangeurplein in Zevenaar, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Ravenswaaij tot Winterswijk Meddo en van Well tot Valburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lekbandijk, De Leck of Ravenswaaijsesteeg in Ravenswaaij of op de Goossensweg, Van Eerdenweg of Grevinkweg in Winterswijk Meddo, of op de Delwijnsekade, Maaijenstraat of Slijkwellsestraat in Well, of op de Kruihaspel, De Vang of De Gezustersweg in Valburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Vorden tot Erlecom en van Oosterbeek tot Elspeet worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de het Wiemelink, de Houtwal of Weidemanweg in Vorden of op de Struikenweg, Sint Hubertusweg of Kerkdijk in Erlecom, of op de Van Toulon van der Koogweg, Jagerspad of Kerkeland in Oosterbeek, of op de Ploegweg, Ds. Kalshovenweg of Juffersgoed in Elspeet, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Hoenzadriel tot Beesd en van Rheden tot Ingen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Het Drielse Bosch, Veerwaardweg of Heemraadstraat in Hoenzadriel of op de Busterweg, Fruitstraat of Wilhelminastraat in Beesd, of op de Pinkelseweg, Wethouder Winterinkstraat of Apollostraat in Rheden, of op de Huisplaats, De Akker of De Brei in Ingen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers