ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Adorp - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Adorp tot Aduard en van Alteveer tot Den Andel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Spoorlaan, De Vang of Hekkumerweg in Adorp of op de Burgemeester Seinenstraat, de Lindt of Ruiterpad in Aduard, of op de Wierumerschouwsterweg, Kaakheem of Burg van Barneveldweg in Alteveer, of op de Poortmanswijk, Höchterweg of Barkelazwet in Den Andel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Meeden tot Onnen en van Saaksum tot Froombosch worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Berkenlaan, Meedenerveen of Verlengde Burgemeester Venemastraat in Meeden of op de Koelenbergsteeg, Koelandssteeg of Zeelandenweg in Onnen, of op de Roodehaansterweg, De Kamp of Grote Gang in Saaksum, of op de Ruitenweg, Fromaweg of Langewijk in Froombosch, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Westerbroek tot Haren Gn en van Onnen tot Glimmen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de van Arnhemslaan, Meesterslaan of Boekhors in Westerbroek of op de Borgweg, Engelberterweg of van Arnhemslaan in Haren Gn, of op de P. Wierengaweg, Boskamp of Irenelaan in Onnen, of op de Korte Landweg, Noorderlandsdrift of Kleine Kamp in Glimmen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers