ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Adorp - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Delfzijl tot Noordbroek en van Zandeweer tot Losdorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ossenweg, Kazematstraat of Handelskade West in Delfzijl of op de Evenreiten, Klaverweide of Markt in Noordbroek, of op de Domies Laand, Proeftoenpad of Hoogholtjepad in Zandeweer, of op de Krommeweg, Oaffie's Kampke of Krommeweg in Losdorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Toornwerd tot Usquert en van Den Horn tot Noordbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ossengang, Oldenoordweg of W.J. Dethmersweg in Toornwerd of op de Pieter Bieremastraat, Biewemastraat of Torenstraat in Usquert, of op de Hogeweg, Nutweg of Westerdijk in Den Horn, of op de Hoofdstraat, Schoolstraat of Veenweg in Noordbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Oude Pekela tot Bad Nieuweschans en van Winsum tot Oosterwijtwerd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Torenlaan, Prins Mauritsstraat of Zeepziederijstraat in Oude Pekela of op de Molenstraat, Europaweg of Zuiderstraat in Bad Nieuweschans, of op de Simon van Wattumstraat, Anemoonlaan of C F van Sytzamastraat in Winsum, of op de Krewerderweg, Dorpstraat of Schoolweg in Oosterwijtwerd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Veelerveen tot Grootegast en van Bedum tot Veendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Loosterweg, Veelerscheiding of Heuvelslag in Veelerveen of op de Weegbree, De Tenten of Notoaristuun in Grootegast, of op de Grutto, Akkerwinde of Industrieweg in Bedum, of op de Smient, Walfridushof of Emmalaan in Veendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers