ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aduard - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Aduard tot Alteveer en van Den Andel tot Ter Apel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Heereweg, Abdijstraat of Zijlvesterweg in Aduard of op de Frederiksweg, Albert Coendersstraat of Schoolstraat in Alteveer, of op de Sleedoornstraat, Holterweg of Parallelweg in Den Andel, of op de Boschweg, Oosterweg of Oude Dijk in Ter Apel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Mussel tot Ter Apelkanaal en van Niehove tot Onderdendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kolkweg, Zaadstukken of Musselweg in Mussel of op de Handelsweg, Avébéweg of Vetstukkerweg in Ter Apelkanaal, of op de Frijtumerweg, Rikkerdaweg of Tilstok in Niehove, of op de Rodeweg, Warffumerweg of Achterweg in Onderdendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Startenhuizen tot Zuidwolde en van Hoogezand tot Godlinze worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Huizingerweg, Wilkemaweg of Eppenhuizerweg in Startenhuizen of op de Akkerstraat, Groningerweg of Westerseweg in Zuidwolde, of op de de Savornin Lohmanlaan, Eiberlaan of Ferdinand Bolstraat in Hoogezand, of op de Foxham, Aert van der Neerweg of Pluto in Godlinze, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers