ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aduard - Een van de meest verkochte is de Ilex crenata “Caroline Upright”.

Een van de meest verkochte en zeer populaire groenblijvende haagplantvan de laatste jaren en ook zeer bekend als buxus-vervanger is de Ilex crenataCaroline Upright”. 

Van Winschoten tot Houwerzijl en van Wagenborgen tot Sauwerd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Berkelstraat, M.J. van Olmstraat of Zuivelstraat in Winschoten of op de Hoofdstraat, Hollemastraat of Vliedorpsterweg in Houwerzijl, of op de De Brink, Bethel of Schoolpad in Wagenborgen, of op de Hoogpad, Lindenlaan of Oude Kerkstraat in Sauwerd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

haagplant is Japanse hulst.

De Nederlandse naam van deze haagplant is Japanse hulst.

De Ilex crenatahaag-heg is het populairste Buxus alternatief , met dit alternatief heb je geen last meer van de Buxusziekte zoals de Buxusschimmel of de Buxusmot

De Ilex crenata planten zijn ongevoelig voor schimmels en ongedierte, hierdoor zijn chemische bestrijdingsmiddelen totaal overbodig.

Deze soort heeft een smalle, compacte en opgaande groei waardoor deze plant zeer geschikt is om er een smalle, wintergroenehaag-heg mee te vormen. 

Van Glimmen tot Nieuwolda en van Borgercompagnie tot Oldenzijl worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meentweg, Brempad of Zuidlaarderweg in Glimmen of op de Kastanjelaan, Kopaf of Meidoornstraat in Nieuwolda, of op de Borgercompagniesterweg, Tripscompagniester Zwarteweg of Borgercompagniesterweg Zwarteweg in Borgercompagnie, of op de Noorderweg, Zuiderweg of Battenweg in Oldenzijl, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Ander klein voordeeltje is dat de haagplantCaroline Upright”een mannelijke plant betreft en dus wel kleine onopvallende bloempjes geeft  die zeer geliefd zijn bij {tekst12,link, maar geen licht giftige bessen geeft. 

De haag-heg houdt er niet van om te nat te staan en is zuur minnend, dit houdt in dat deze tijdens het planten graag heeft dat er {tekst15,link9} aan de grond wordt toegevoegd om zo te kunnen groeien. 

Deze soort laat zich makkelijk snoeien, door te snoeien in mei en september zal deze goed vertakken en zo een dicht haag-heg vormen.

Het eerste jaar na aanplant blijft het net zoals bij de meeste planten belangrijk om in Droge periodes in de zomer extra water te geven zodat de planten niet verdrogen.

De haagplantCaroline Uprighthaagplanten zijn niet vatbaar voor luchtvervuiling en ook zeewind wordt goed verdragen.

Deze populaire soort is niet vatbaar voor de Buxusziekte, Buxusschimmel en ook de Buxusmot komt er niet in voor en de soort is hierdoor zeer geschikt om een mooie haag-heg mee te vormen.

Benieuwd of deze haagplantCaroline Upright” iets is voor uw tuin? Bekijk ons filmpje op YouTube Ilex crenata

Ons Advies bij de Ilex crenataCaroline Uprighthaagplanten is om 7 planten op een strekkende meter te zetten en 9 planten op een strekkende meter bij een dubbele rij, stapvoets geplant ( hierdoor vorm je een bredere haag).

Van Marum tot Veendam en van Ter Apelkanaal tot Winschoten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Grietmansweg, Het Logement of Klaproos in Marum of op de Natuurpad, Distributieweg of Zwaaikom in Veendam, of op de Korte Akkers, Molenstreek of Ellertsveld in Ter Apelkanaal, of op de Avébéweg, Zandberg of Odoornerweg in Winschoten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers