ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aduard - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Feerwerd tot Noordhorn en van Woudbloem tot Mussel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Valgeweg, Torensmaweg of Aldringaweg in Feerwerd of op de Oosterweg, Prof van Giffenweg of Industrieweg in Noordhorn, of op de Veenlaan, Woudbloemlaan of Rijpmaweg in Woudbloem, of op de Laakstraat, Mussel-A-kanaal OZ of Kopstukken ( verlengd ) in Mussel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Niehove tot Oostwold en van Oude Pekela tot Ter Apelkanaal worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gaaikemaweg, Heereburen of Havenstraat in Niehove of op de Wadderlaan, Meerlaan of Prinsenlaan in Oostwold, of op de van Dijkslaan, Burgemeester van Weringstraat of Scholtenswijk in Oude Pekela, of op de Sleggenkampenweg, Jipsingboermussel of Loodsweg in Ter Apelkanaal, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Loppersum tot Niebert en van Zeerijp tot Bad Nieuweschans worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Verbindingsweg, Over de Wijmers of Rijksweg in Loppersum of op de 't Pad, Rijksweg A7 of Hagedoornsweg in Niebert, of op de Terhornseweg, Kwekersweg of Middenlaan in Zeerijp, of op de Molendrift, Oudezijl of Achterstraat in Bad Nieuweschans, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers