ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aduard - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Oudeschip tot Siddeburen en van Startenhuizen tot Startenhuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bruiningsweg, Greedeweg of Toppinga's-weg in Oudeschip of op de Geermaar, Noorderholt of Hondswarf in Siddeburen, of op de Huizingerweg, Eppenhuizerweg of Wilkemaweg in Startenhuizen, of op de Eppenhuizerweg, Wilkemaweg of Huizingerweg in Startenhuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Bedum tot Midwolda en van Saaksum tot Uithuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Weversrijge, Riekele Prinsstraat of Schoolstraat in Bedum of op de Anna Maria Horalaan, Oudlandseweg of Phebenslaan in Midwolda, of op de Noorderstraat, Heralmastraat of Grote Gang in Saaksum, of op de Ringeweerstraat, Boukemahof of Vicariepad in Uithuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Kantens tot Kommerzijl en van Bellingwolde tot Uithuizermeeden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pastorieweg, Kooistraat of Klinkenborgerweg in Kantens of op de Grote Gang, Tuinbouwstraat of de Akkers in Kommerzijl, of op de Dorpsplein, Zijldiep of Slengweg in Bellingwolde, of op de Kastanjelaan, Lijnbaan of Koningin Julianastraat in Uithuizermeeden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Stadskanaal tot Tjuchem en van Den Horn tot Borgercompagnie worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Patrijspoort, Unikenstraat of Brummelkant in Stadskanaal of op de Weereweg, Kooilaan of Hoofdweg in Tjuchem, of op de Nutweg, Kerkweg of Hoendiep in Den Horn, of op de Borgercompagniesterweg Zwarteweg, Borgercompagniester Zwarteweg of Nieuweweg in Borgercompagnie, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers