ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aerdenhout - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Aerdenhout tot Akersloot en van Alkmaar tot Amstelveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bentveldshoek, Bilderdijklaan of Klapheklaan in Aerdenhout of op de Veldbloemenlaan, Strammerboogh of Klein Dorregeest in Akersloot, of op de Molenaerstraat, Van der Duyn van Maasdamstraat of Donkere Houtpad in Alkmaar, of op de Bevelandsezijweg, Langs de Akker of Slingerduin in Amstelveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Graft tot Wormer en van Schiphol tot Bovenkarspel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kromme Horn, Dwarsweg of De Vleet in Graft of op de Polder, Heffer of De Voorhoede in Wormer, of op de Schipholweg, Aankomstpassage of Sneeuwploegstraat in Schiphol, of op de Pelikaanweg, Cargo Entrance of Piet Guilonardweg in Bovenkarspel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Middenbeemster tot Leimuiderbrug en van De Cocksdorp tot Haarlemmerliede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pieter Cortpad, Morgenweg of Rijperweg in Middenbeemster of op de Rijksweg A4, Leimuiderweg of Weteringweg in Leimuiderbrug, of op de Muyweg, Hollandseweg of Hoofdweg in De Cocksdorp, of op de Haarlemmerstraatweg, Franciscanessenstraat of Penningsveer in Haarlemmerliede, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers