ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aerdenhout - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Bergen aan Zee tot Oostwoud en van Muiden tot Krommenie worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bakhuisduintjes, Verspyckweg of Verbrande Panweg in Bergen aan Zee of op de Oosteinde, Zuiderweg of Poelweg in Oostwoud, of op de Noordpolderweg, Weesperstraat of de Blauwe Wereld in Muiden, of op de Schoolstraat, Sluisstraat of Constantijn Huygenslaan in Krommenie, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Middenmeer tot Abbekerk en van Ouderkerk aan de Amstel tot Weteringbrug worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Havenstraat, Molenweg of Dr. Lovinkstraat in Middenmeer of op de Eikenlaan, Alikruik of Dr. Colijnstraat in Abbekerk, of op de Middenerf, Iepenstraat of Helmbloem in Ouderkerk aan de Amstel, of op de Koningin Wilhelminalaan, Meerkoet of Heemraad in Weteringbrug, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Cruquius tot Velserbroek en van De Kwakel tot Sint Maarten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cruquiusplein, Bennebroekerdijk of Crommelinbaan in Cruquius of op de Oldenburgerlaan, Spieringweg of Kruisweg in Velserbroek, of op de Zandaak, De Weid of Klompenmakerstraat in De Kwakel, of op de Voorling, Ut Hanenpad of Bisschopshof in Sint Maarten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers