ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aerdenhout - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van De Goorn tot Jisp en van Hoogwoud tot De Goorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zuid-Spierdijkerweg, Lijsbeth Tijsweg of Reukgras in De Goorn of op de Herderstraat, Walvischstraat of Van Saanelaan in Jisp, of op de Plantsoen, Gouwe of Kaar in Hoogwoud, of op de Plantersgraaf, Atalanta of Argusvlinder in De Goorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Uithoorn tot Uitgeest en van Wijk aan Zee tot Ursem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Monnetflat, Thorbeckelaan of Groene Kikker in Uithoorn of op de Jacoba van Beierenlaan, Slimpad of Klein Dorregeest in Uitgeest, of op de Tappenbeckstraat, van Oldenborghweg of Neeltje Snijdershof in Wijk aan Zee, of op de Rustenburgerdijk, Kievit of Driemorgen in Ursem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Venhuizen tot Ankeveen en van Oosterleek tot Venhuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bosmanstaete, 't Nieuwe Eilant of Burgemeester J. Zijpweg in Venhuizen of op de De Ooijevaar, Bomenland of De Rode Eenhoorn in Ankeveen, of op de Loodijk, Cannenburgerweg of Trapgans in Oosterleek, of op de Zuiderdijk, Oosterleek of Lekerweg in Venhuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Anna Paulowna tot Midwoud en van Blaricum tot IJmuiden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Weth. Hooimeijerlaan, Klaverblad of Dokter Olreelaan in Anna Paulowna of op de Zwinweg, Weth. Hooimeijerlaan of De Verwachting in Midwoud, of op de Cor Druifplein, Weder of Midwouder Dorpsstraat in Blaricum, of op de Laantje van De Jong, Korte Bergweg of Laantje van Calis in IJmuiden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers