ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aerdt - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Aerdt tot Afferden en van Alem tot Almen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Aerdenburg, Maisakkers of Maisakkers in Aerdt of op de De Tolboom, Kooistraat of Driemorgen in Afferden, of op de Meerenstraat, De Meerdammen of De Steeg AB in Alem, of op de Scheggertdijk, Kapelweg of de Hof in Almen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Zuilichem tot Giesbeek en van Babberich tot Hoog Soeren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vleugeldijk, Griend of Meidijk in Zuilichem of op de Weth R A Wieggersstraat, Bongerd of Landaansestraat in Giesbeek, of op de Vendelstraat, Landkamp of Schutterspad in Babberich, of op de Soerenseweg, Pomphulweg of Kampsteeg in Hoog Soeren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Hengelo (Gld) tot Spijk en van Opijnen tot Eerbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Asterstraat, Koepelberg of Lieferinkweg in Hengelo (Gld) of op de Spijksedijk, Zandstraat of Voorstraat in Spijk, of op de Esterweg, Burg B. den Oudenstraat of Nieuwe Stoep in Opijnen, of op de Parallelweg, Brummenseweg of Imme in Eerbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers