ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aerdt - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Rha tot Heilig Landstichting en van Hoenderloo tot Arnhem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Joppe tot Gameren en van Wilp tot Otterlo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Middenbospad, Deventerdijk of Eikeboomlaan in Joppe of op de Fijkensakker, Waalbandijk of Onderlangs in Gameren, of op de Oysedwarsweg, Smidshof of Sterrenboslaan in Wilp, of op de Zandingsweg, Sparrelaan of Larixpad in Otterlo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Warnsveld tot Varik en van Kerk-Avezaath tot Erlecom worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molenstraat, Hoefijzer of Het Menkveld in Warnsveld of op de Dominee Hulstijnstraat, Walgtsestraat of Waalbandijk in Varik, of op de Mej. Verbrughhof, Molensteeg of Tielseweg in Kerk-Avezaath, of op de Erlecomsedam, Erlecomseweg of Kerkdijk in Erlecom, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Ruurlo tot Zoelen en van Overasselt tot Leuth worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Baksmaatdijk, Kamille of Boezeweg in Ruurlo of op de Meergraaf, Mauriksestraat of Streimensesteeg in Zoelen, of op de Hamelbergstraat, Lijsterhof of Garstkampsestraat in Overasselt, of op de Botsestraat, Daamenstraat of Binnenveld in Leuth, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers