ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Afferden - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Afferden tot Alem en van Almen tot Alphen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Tolboom, Laarstraat of Langeslag in Afferden of op de Jan Klingenweg, Sint Truidenhof of Sint Odradastraat in Alem, of op de Ehzerallée, Mastlerweg of Dorpsstraat in Almen, of op de Moordhuizen, Schoolstraat of Dijkgraaf de Leeuwweg in Alphen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Haaften tot Noordeinde Gld en van Lengel tot Tricht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Graskamp, Brouwerskamp of Smalsteeg in Haaften of op de Dohnastraat, Dreef of Kloppenhofstraat in Noordeinde Gld, of op de Groote Woldweg, Zomerdijk of Buitendijks in Lengel, of op de Zeddamseweg, Chamavenstraat of Oude Kapelstraat in Tricht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Lengel tot Toldijk en van Hoog Soeren tot Ravenswaaij worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Den Aam, Mengelenbergseweg of Borgstraat in Lengel of op de Russerweg, Kruisbrinkseweg of Wethouder Campermanstr in Toldijk, of op de Pomphulweg, Aardhuis of Alverschotenseweg in Hoog Soeren, of op de Kijfakker, Ravenswaaijsesteeg of Donkerstraat in Ravenswaaij, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers