ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Afferden L - Bodembedekkers

BODEMBEDEKKENDE VASTE PLANTEN EN HEESTERS

Vaste VASTE PLANTENbodembedekker als hebben een belangrijke functie in de tuin. 

Ze kunnen bladhoudend zijn waardoor de tuin het gehele jaar door groen is of ze hebben als doel het onderhoud te verminderen, waar bodembedekkers groeien groeit geen onkruid.

Van Ingber tot Leveroy en van Wellerlooi tot Papenhoven worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Provincialeweg, De Hut of Wijnweg in Ingber of op de Spaansebaan, Kerkstraat of Klompenstraat in Leveroy, of op de Vliespas, Venweg of Paaldijk in Wellerlooi, of op de Ilsenweg, Burg. Houbenstraat of Deeldensweg in Papenhoven, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Vinca minor

Enkele zeer goede en populaire groenblijvende bodembedekkers zijn de Hedera helix Hibernica (de klimop ), de Pachysandra terminalis “Green Carpet” (schaduwkruid), Cotoneaster dammeri (dwergmispel), Euonymus fortunei Emerald Gaiety of de Euonymus fortunei Emerald Gold, Vinca minor (maagdenpalm), Waldsteinia ternata en de Lonicera nitida Maigrun zijn enkele veel verkochte soorten die we in vele tuinen terug zien.

Waldsteinia

De wintergroene bodembedekker zijn er in vele soorten, ze zijn vaak onderhoudsarm, overal toepasbaar en jaarrond te planten.

Door de grond te bedekken met een “kruipplant” zorgen we er voor dat de tuin er altijd netjes uitziet en dat het tuinonderhoud verminderd.

bodembedekkers zijn in het algemeen winterhard en staan er om bekend dat het sterke planten zijn, je hebt soorten die groeien op vochtige of droge bodem en ze kunnen in de zon, halfschaduw of schaduw staan. Voor iedere plek is er wel een bodembedekker .

Van Papenhoven tot Bunde en van Meijel tot Reijmerstok worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Berghaven, Frankenstraat of Deylersweg in Papenhoven of op de Klumpkestraat, Burchtstraat of Kloosterberg in Bunde, of op de Leemkuilen, Pastoor Frischestraat of Beckershof in Meijel, of op de Brede Hoolstraat, Groenendalsbergweg of Provincialeweg in Reijmerstok, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Geranium Rozanne

Enkele bladverliezende bodembedekkers zijn vaak polvormend maar hierdoor zeker een waardevolle toevoeging aan de tuin, Pennisetum alopecuroides Hameln (lampenpoetsersgras), Rosa The Fairy, Liriope muscari (leliegras), Alchemilla mollis (vrouwenmantel), Geranium Rozanne, Geranium cantabrigiense St Ola, Hypericum calycinum (hertshooi), Nepeta Senior (kattekruid), dit zijn enkele veel gebruikte vaste planten die we in de tuinen tegenkomen en die ook nog eens een mooie bloei hebben.

Meest verkochte soorten zijn de lang paarsblauw bloeiende Geranium Rozanne, de mooie geel groen blijvende Euonymus fortunei Emerald Gold, de makkelijke wintergroene Lonicera nitida Maigrun en de populaire grassoort Pennisetum alopecuroides Hameln.

Van Oirlo tot Neeritter en van Melderslo tot Ingber worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rosakker, Dionisiusstraat of Pauwweg in Oirlo of op de Toermalijnstraat, Lambertusstraat of Rutjensstraat in Neeritter, of op de Meester Nellenstraat, Konijnswarande of Denenweg in Melderslo, of op de Wijnweg, Ingberdorpsstraat of Heeselsweg in Ingber, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers