ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Afferden L - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Neer tot Meerssen en van Spaubeek tot Posterholt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Maasweg-West, Sterrebosweg of Fort in Neer of op de Kruisstraat, Parallelweg of Burgemeester Kisselsstraat in Meerssen, of op de Steenstraat, Alexanderstraat of Burgemeester Visschersstraat in Spaubeek, of op de Heinsbergerweg, Weg van Sint Odiliënberg naar Waldfeucht of Bergerhofweg in Posterholt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Puth tot Sweikhuizen en van Broekhuizen tot Schimmert worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pastoor Albertsstraat, Pastoor Lebensstraat of Aan het Struijksken in Puth of op de Pepelsbergervoetpad, Kerkstraat of Hagensstraat in Sweikhuizen, of op de Haasendonkerweg, Hoogveldweg of Broekhuizerdijk in Broekhuizen, of op de Lange Rein, Oensel of Geenstraat in Schimmert, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Wellerlooi tot Elsloo en van Heijen tot Puth worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Op de Wis, Meerseweg of Beekstraat in Wellerlooi of op de Knoopkruid, Joost van den Vondelstraat of Past Lenaersstraat in Elsloo, of op de De Grens, De Witte Steen of Meidoornstraat in Heijen, of op de Kloostergats, Putherweg of Mauritsstraat in Puth, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Doenrade tot Kessel en van Spaubeek tot Heijenrath worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kluisstraat, Kattenberg of Aan de Maar in Doenrade of op de Sint Annaplein, Haagweg of Kanaal in Kessel, of op de Looiwinkelstraat, Burgemeester Visschersstraat of Steenstraat in Spaubeek, of op de Krutserpad, Kromsteeg of Moltweg in Heijenrath, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers