ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Afferden - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Babberich tot Alphen en van Eefde tot Maurik worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vogeldel, Rijksweg A12 of Veldhuizenseweg in Babberich of op de Molse Hoefweg, Middendam of Schoolstraat in Alphen, of op de Valkeweg, Wikkelaan of Noordwiek in Eefde, of op de Wal, Rijnbandijk of Buitenweg in Maurik, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Lieren tot Hemmen en van Zelhem tot Brummen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Achterste Kerkweg, Dokter J. van Heuvenweg of Wippenpol in Lieren of op de Molenstraat, Zettensepad of Gesperdensestraat in Hemmen, of op de Orchideestraat, Juttepad of Roessinkweg in Zelhem, of op de Vogelensank, Hallsepad of De Dissel in Brummen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Rossum tot Didam en van Herwijnen tot Valburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Manhuisstraat, Het Aarkeland of Kerkplein in Rossum of op de Meeuwstraat, Goudsbloemstraat of Kleine Veldstraat in Didam, of op de Rozenstraat, Graaf Reinaldweg of Schoutensteeg in Herwijnen, of op de Neven 't Hoog, De Hoge Brugstraat of Steenspil in Valburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van 's-Heerenberg tot Wilp en van Eck en Wiel tot 't Harde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Slotlaan, Molenstraat of de Bleek in 's-Heerenberg of op de Veld en Weide, Grotenhuisweg of Marsstraat in Wilp, of op de Wielseweg, Doejenburg of Adam van Delenstraat in Eck en Wiel, of op de Singel, Hertog Arnoldweg of Stadsweg in 't Harde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers