ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Agelo - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Agelo tot Albergen en van Almelo tot Ambt Delden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kipboomweg, Smitsweg of Voltherbroekweg in Agelo of op de Calligrafiestraat, Vlamoven of Kanaal Z.Z. in Albergen, of op de Bedrijvenpark Twente, Aalderinkshof of Titus Brandsmahof in Almelo, of op de Markiezenhof, Botniastate of Rondhuisstraat in Ambt Delden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van IJsselmuiden tot Belt-Schutsloot en van Rheeze tot Sint Jansklooster worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Parallelweg, Hartogsweg of Lijnpad in IJsselmuiden of op de Meidoornlaan, Arembergergracht of Belterweg in Belt-Schutsloot, of op de Rheezerweg, Oldemeijerweg of Grote Beltenweg in Rheeze, of op de Kloosterkamp, Van Isselmudenstraat of Hoge Veldweg in Sint Jansklooster, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Zalk tot Mander en van Marijenkampen tot Marle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rijksweg N50, Klaasje van den Brinkerf of Buckhorsterlaan in Zalk of op de Oude Uelserdijk, Drieschichtsweg of Plasdijk in Mander, of op de Ongeleg, Marijenkampen of Heideveldsweg in Marijenkampen, of op de Marledijk, Hondenhoeksweg of Weerdhofweg in Marle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers