ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Agelo - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Mastenbroek tot Sibculo en van Kloosterhaar tot Heeten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Deurningen tot Vilsteren en van Goor tot Lemele worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hengelosestraat, Reininksweg of Zandsteenweg in Deurningen of op de Vilsterse Allee, Stuwepad of Gravendijk in Vilsteren, of op de Waterhoeksweg, Gossinksweide of Weddehoenlaan in Goor, of op de Oude Raalteweg, Glinthaar of Nieuwe Berkendijk in Lemele, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Deurningen tot Venebrugge en van Lattrop-Breklenkamp tot Lemelerveld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Noordergrensweg, Noordergrensweg of Hengelosestraat in Deurningen of op de Emtenbroekerdijk, Stobbenhaarweg of Nieuwe Landweg in Venebrugge, of op de Spiekweg, Hoofdstraat of Braakweg in Lattrop-Breklenkamp, of op de Miga's Bergpad, Nieuwe Berkendijk of Schaapmanstraat in Lemelerveld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Notter tot Paasloo en van Sint Jansklooster tot Lattrop-Breklenkamp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schapendijk, Grimbergerzijweg of Bussinkweg in Notter of op de Spinnerslaan, Oosterpaasloërweg of Westenwold in Paasloo, of op de Monnikenweg, Bovenkruier of Hoge Veldweg in Sint Jansklooster, of op de Schabosweg, Eikweg of Esweg in Lattrop-Breklenkamp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers