ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Akersloot - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Akersloot tot Alkmaar en van Amstelveen tot Amsterdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkemeer, De Hoge Belte of Verlengde Roemersdijk in Akersloot of op de Lancelotstraat, Stuwwal of Fnidsen in Alkmaar, of op de Tholenseweg, Pilatus of Van Koetsveldstraat in Amstelveen, of op de Lanakenstraat, Dukdalfweg of Joke Smitstraat in Amsterdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Hoofddorp tot Nieuw-Vennep en van Lutjewinkel tot Katwoude worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Broekermeerstraat, Weerterbos of Sem Dresdenlaan in Hoofddorp of op de Horstermeerstraat, Vrijbuiterhof of Paros in Nieuw-Vennep, of op de Tarwestraat, Wageningenstraat of 't Kabel in Lutjewinkel, of op de Kinlozen, Bachlaan of Figarolaan in Katwoude, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Naarden tot Egmond aan den Hoef en van Jisp tot Graft worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pater Wijnterlaan, Breughellaan of Regenboogstraat in Naarden of op de Nauwe Steeg, Helmstok of Drafnalaantje in Egmond aan den Hoef, of op de Verlengde Zandweg, Delverspad of Molenkroft in Jisp, of op de Van Saanelaan, Dorpsstraat of Herderstraat in Graft, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers