ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Akersloot - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Spaarndam gem. Haarlem tot Oudendijk en van Oosterleek tot Oude Meer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 't Vaartje, Zijkanaal B of Slaperdijkweg in Spaarndam gem. Haarlem of op de Hoornse Jaagweg, Slimdijk of Beetskoogkade in Oudendijk, of op de Lekerweg, Zuiderdijk of Oosterleek in Oosterleek, of op de Aalsmeerderdijk, Oude Meerweg of Breguetlaan in Oude Meer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Anna Paulowna tot De Weere en van Bovenkarspel tot Schiphol-Rijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veerweg, Graslaan of Lotweg in Anna Paulowna of op de Caloriepad, Uiverplantsoen of Draadzegge in De Weere, of op de Beatrixlaan, Driestedenweg of De Hooge Weere in Bovenkarspel, of op de Rose Coplandstraat, Stede Broecweg of Murillostraat in Schiphol-Rijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Wijdewormer tot Uithoorn en van Diemen tot De Rijp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wildschutweg, Noorderweg of De Grootweg in Wijdewormer of op de Willem de Feschweg, Gouwzee of Treublaan in Uithoorn, of op de Claas van Maarssenplein, Fuut of Het Pontveer in Diemen, of op de Bellehof, Kleine Dam of G.G. Schipperstraat in De Rijp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers