ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Akersloot - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Hem tot 't Veld en van Bentveld tot Noord-Scharwoude worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Blauwe Lely, Hemmerbuurt of Veilingstraat in Hem of op de De Volharding, Poelruit of Boterbloem in 't Veld, of op de Gruttolaan, Polderlaan of Paardebloem in Bentveld, of op de Korenbloem, Zuidlaan of Duindoornlaan in Noord-Scharwoude, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Schiphol tot De Kwakel en van Volendam tot Laren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Octaanplein, Schiphol Boulevard of Vertrekpassage in Schiphol of op de Flamingoweg, Collistraat of Prestwickweg in De Kwakel, of op de Ut Hanenpad, Dwarsweg of Betula in Volendam, of op de Edammerweg, Pastoor J Langedijkstraat of Havenstraat in Laren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Hilversum tot Hippolytushoef en van Ilpendam tot Alkmaar worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wegastraat, Stephensonlaan of Zwaluwstraat in Hilversum of op de Burg C J Schellingerlaan, Zandkrogt of Lonjeweg in Hippolytushoef, of op de Monnickendammerrijweg, Dorpsstraat of Lepelblad in Ilpendam, of op de Mauritskade, Waalstraatpad of Irisstraat in Alkmaar, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van De Goorn tot Petten en van Lambertschaag tot Abbenes worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Elisabethstraat, Pastoor Lemeerstraat of Overdorpstraat in De Goorn of op de Wilbertsdel, Plein 1945 of Strandslag Petten West in Petten, of op de Westfriesedijk, Oosterboekelweg of Coppershorn in Lambertschaag, of op de Nederveldstraat, Van Voorstlaan of Sophialaan in Abbenes, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers