ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Akkrum - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Rinsumageast tot Oudeschoot en van Skingen tot Easterein worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Melkemawei, Juckemawei of Dr. Ype Poortingawei in Rinsumageast of op de Schoterschansweg, Peperstraat of Amperèlaan in Oudeschoot, of op de Skingsterdyk, Wobbemaleane of Slappeterpsterdyk in Skingen, of op de Koaifinne, Dobbelân of De Singel in Easterein, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Kimswerd tot Nes en van Lemmer tot Raard worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Under de Poarte, Kluurdaweg of Simon Sipmastrjitte in Kimswerd of op de Grote Miedenweg, Obbe Edskesstraat of Jan Jacobstraat in Nes, of op de 't Hop, Leeg of Breezand in Lemmer, of op de Pasveer, Pietersbuurt of Ipestrjitte in Raard, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Achlum tot Heerenveen en van Oosterbierum tot Warten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Sopsum, De Wiske of Ludingaweg in Achlum of op de Expansielaan, Frankrijkdreef of De Dolten in Heerenveen, of op de Terschellingstraat, Jelmersmeer of Egelskop in Oosterbierum, of op de Alef van Idsingawei, Hoarnestreek of Dr Jelle Zijlstraleane in Warten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Snakkerburen tot Wjelsryp en van Langweer tot Burgum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oan 'e Dyk, Oan 'e Ie of Op 'e Tún in Snakkerburen of op de Pastoryleane, Suderpolderwei of 't Heechhout in Wjelsryp, of op de Auke Piersstrjitte, Langwarderdyk of Boarnsweachsterdyk in Langweer, of op de Noordermeer, De Hazzenút of Dukatewei in Burgum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers