ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Akkrum - Zelf kruiden, bloemen en groentes kweken.

Super leuk om in plaats van een groetenboer of kruidenier zelf plantjes te planten en over te poten! Ook bij ons gewoon bij team Buxus-vervanger in het assortiment!

Leuk aan de gang met zaden en kruidenplanten om te weten waar je kruiden vandaan komen.

Een tomaat of aardbei plukken uit eigen tuin of balkon? Geen probleem! Gewoon en gemakkelijk water uit de kraan en een van onze {tekst10,link2) of mini serres/ kasjes met zaden en op de vensterbank, achter het raam of zelf voor de fanatiekelingen onder een plantenlamp laten ontkiemen en groeien.

Van Minnertsga tot Parrega en van Slappeterp tot Garyp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tsjillen, de Finne of Rispinge in Minnertsga of op de Tynjestrjitte, Ferwouderpad of Freerk Faberweg in Parrega, of op de Menamerdyk, Skingsterdyk of De Kastieltsjes in Slappeterp, of op de Easterein, Tsjerkepaed of Sigerswâld in Garyp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

We hebben voor ieder wat wils, uiteraard is zijn deze {tekst10,link2) niet alleen voor de kinderen om te leren hoe planten groeien en bloeien. Waar komt het Groenten en fruit vandaan? Uit de supermarkt…. Ja dat kan ook. Hoe leuk om aan de gang te gaan met zaden om aardbeien, zonnebloemen, pepers, paprika’s of verschillende keukenkruidenzelf te laten groeien?

{tekst10,link2)

Leuk om het voorjaar al binnen te beginnen en de planten zo buiten in de volle grond of op het balkon, terras in grotere potten te laten uitgroeien tot volwaardige planten.

Wat hebben we te bieden op het gebied van groentezaden, kruidenplanten, tuinkruiden, fruit en bloemenzaden? Best wel een leuke assortiment, en heb je een beetje geluk nodig? Probeer dan eens het potje met klavertjes vier, tevens ook erg leuk om deze klavertjesvier cadeau te doen. Wil je dat iemand aan je blijft denken? Pak dan het Vergeet-me-nietje, deze is ook erg leuk en kan gewoon daarna in de tuin gepland worden en zal elk jaar terugkomen!

Ze zomerbloeiers.die je zelf kan kweken met onze zaden zijn de volgende bloemzaden;

Margrietjes, vergeet-me-nietjes, zonnebloemen en de zaadbom met zomerbloeiers.

Van Deinum tot Ysbrechtum en van Terherne tot Hallum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pypsterhôf, Marssumerdyk of Feytsmahôf in Deinum of op de It Swee, De Harke of De Gersdroegerij in Ysbrechtum, of op de Epemawei, Burmaniastrjitte of Tsjerkepaed in Terherne, of op de De Finne, Worpstrjitte of Burmaniastrjitte in Hallum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Wil je iets te eten kweken of de kruidenplanten die daarbij horen? Check de volgende zaden;

Bieslook, Dille, Snijselderij, Peterselie, Majoraan,Basilicum , Cherry tomaatjes,paprika , aardbei, Chili pepers

We hebben zelfs voor onze kattenliefhebbers het bekende zaadbom voor een goede darmflora voor de katten.

Van Hemelum tot Kollumerpomp en van Hinnaard tot Pietersbierum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Spûkersleane, Morrapaed of 't Leantsje in Hemelum of op de Spûkersleane, Hegewei of Morrapaed in Kollumerpomp, of op de de Blikken, Meester Visserstraat of Jakob de Graafstraat in Hinnaard, of op de Monsamabuorren, Spyk of Sassingawei in Pietersbierum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers