ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Akmarijp - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Akmarijp tot Alde Leie en van Aldeboarn tot Aldtsjerk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Graverij, Doltenwei of Fjildwei in Akmarijp of op de Pôllepaed, Mûntspaed of Langedyk in Alde Leie, of op de Fjûrlânswei, Swettebuorren of Sierk de Grootstrjitte in Aldeboarn, of op de Aldemiedwei, Wierewei of Van Sminiaweg in Aldtsjerk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Sint Nicolaasga tot Scharnegoutum en van Warten tot Garyp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Oergong, Huisterheide of Wilhelminastraat in Sint Nicolaasga of op de Heemstrastraat, De Oergong of Huisterheide in Scharnegoutum, of op de Prof.B.Fridsmastrjitte, Waldastrjitte of P.A.Glastra van Loonstrjitte in Warten, of op de Swettepaad, Legedyk of Prof.B.Fridsmastrjitte in Garyp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Wergea tot Teroele en van Dronryp tot Hartwerd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gele Eker, Narderherne of Wergeasterdyk in Wergea of op de De Golle, Hilleburen of Kleijstrjitte in Teroele, of op de Troelstraweg, It Roer of Hoyte Roucomastrjitte in Dronryp, of op de Holpaed, Kloosterweg of Ridderdijk in Hartwerd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers