ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Albergen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Albergen tot Almelo en van Ambt Delden tot Ane worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de van Koersveldweg, Het Wissink of Zandhuisweg in Albergen of op de Aa-kade, Ary Schefferstraat of Oostermaatweg in Almelo, of op de Het Holsbrink, Wibauthof of Wolfraath in Ambt Delden, of op de Kerkhofweg, Oude Rijksweg of Veldhuisweg in Ane, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Scheerwolde tot Laag Zuthem en van Beerze tot Olst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kooibomenpad, Hesselingendijk of A. F. Stroinkweg in Scheerwolde of op de Hagenweg, Aalvangersweg of Zunnebelt in Laag Zuthem, of op de Beerzerweg, Beerzerhaar of Beerzeresweg in Beerze, of op de Kastanjeweg, Middelerpad of Van Hogendorpstraat in Olst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Mastenbroek tot Anerveen en van Zwolle tot Zuna worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkwetering, Nieuwe Wetering of Oude Wetering in Mastenbroek of op de Aner Haarweg, Slagenweg of Polderweg in Anerveen, of op de Gooseveldweg, Carry van Bruggenstraat of Floresstraat in Zwolle, of op de Meenteweg, Prinses Julianastraat of Calsstraat in Zuna, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers