ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Albergen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van De Bult tot Heino en van Gramsbergen tot Blokzijl worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bergweg, Onderduikersweg of Bultweg in De Bult of op de de Zeis, Bannierstraat of Centsweg in Heino, of op de De Telgte, De Binder of Kieskamp in Gramsbergen, of op de Boffersweidje, Duinweg of Duinigermeerweg in Blokzijl, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Tubbergen tot Zuna en van Geerdijk tot Sint Jansklooster worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molenstraat, Harseveldstraat of Dwarsfluit in Tubbergen of op de Zunaweg, Schoneveldsweg of Verlengde Dennenweg in Zuna, of op de Noorderweg, Schoolstraat of Polderweg in Geerdijk, of op de Woldweg, Beulakerpad of Kadoelen in Sint Jansklooster, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Lemelerveld tot Tuk en van Heemserveen tot Agelo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ds. C.Keersstraat, Velthuisstraat of Waterinkweg in Lemelerveld of op de Verlaat, Schutterswoerthe of Tussenweg in Tuk, of op de Larixweg, Sijsamaweg of N34 in Heemserveen, of op de Smitsweg, Voortsweg of Steenmatenweg in Agelo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Baars tot Staphorst en van Grafhorst tot Geesteren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Pol, Wolterholten of Bergweg in Baars of op de Kanaaldijk, Gersthof of Buizerd in Staphorst, of op de Voorstraat, Kamperzeedijk of Noorderwaardweg in Grafhorst, of op de Schollinksweg, Beekstraat of Doevenweg in Geesteren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers